Comença la campanya més sostenible del estiu, Moviment Banderes Verdes

Campaña-Movimiento-Bandera-Verde-Ecovidrio-San-Javier

Avui arrenca la campanya de Ecovidrio ‘Moviment Banderes Verdes’ en la qual l’entitat sense animo de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya ofereix el seu suport a els ajuntaments de costa davant els elevats índexs de consum d’envasos de vidre durant l’estiu en el canal de l’hostaleria.

Per a això, la iniciativa s’enfoca en un suport a l’hostaler amb la dotació dels mitjans necessaris per a millorar la recollida selectiva de vidre a l’estiu, així com en un suport als ajuntaments que creïn en la necessitat de treballar per un desenvolupament més sostenible, en aquest cas a través del reciclatge de vidre.

La Bandera Verda és el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorgarà al municipi que major implicació en la campanya hagi demostrat, convertint-se en referent en el reciclatge d’envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes.

La col·laboració dels ajuntaments és molt important, ja que per a optar a una de les 8 Banderes Verds que es lliuren en tota Espanya és necessari complir uns requisits entre els quals destaca especialment la promoció que aquests facin de la campanya en els diferents canals.

A més, gràcies a aquesta difusió per part dels consistoris s’aconsegueix implicar a tota la ciutadania en aquest objectiu final d’alçar-se amb el guardó que els acredita com el municipi més sostenible de l’estiu.