La Región de Murcia es bolca amb la campanya més sostenible de l’estiu

Els sis municipis de Murcia que participen en la campanya Banderes Verdes s’han bolcat amb aquesta iniciativa per a intentar alçar-se amb el guardó més sostenible de l’estiu.

San Javier va ser el guanyador de l’edició del passat any, per la qual cosa intentarà revalidar-la, mentre que la resta de poblacions intentaran millorar les seues dades de reciclatge de vidre i promocionar la campanya per a aconseguir-la.

El gerent de zona de EcovidrioRoberto Fuentes, ha assistit a les presentacions en tots els municipis, on li han acompanyat els alcaldes i alcaldesses, així com els delegats de Medi Ambient.

A San Javier, que va acollir la presentació regional de la campanya, va comptar amb la presència de l’alcalde, José Miguel Luengo; a Águilas van assistir les regidores d’Educació Ambiental i Neteja Viària, Elena Casado i Noelia Ruano, respectivament; a Cartagena, l’edil de Medi Ambient, Pablo Braquehais; a los Alcázares, l’alcalde, Mario Cervera, i el regidor de Medi Ambient, Antonio Luis López; a Mazarrón, el primer edil, Ginés Campillo; i a San Pedro del Pinatar de l’alcaldessa, Ángela Gaona.