La costa alacantina trepitja fort en el Moviment Banderes Verdes

La província d’Alacant s’ha bolcat, un any més, amb el Moviment Banderes Verdes. Un total de 15 municipis s’han sumat a la campanya i prop de 2.500 establiments hostalers. Alcaldes i regidors han donat el tret de sortida posant amb la bandera verda, que el passat va recaure en les localitats de Benidorm i Orihuela.

El gerent de zona de Ecovidrio, Roberto Fuentes, i el tècnic de gerència, Manuel Sala, han visitat la major part de les localitats per a impulsar aquesta iniciativa que promou l’economia circular i el reciclatge de vidre.

En la presentació de la campanya a l’Alfàs del Pi van assistir els regidors de Medi Ambient i Platges, i de Serveis Tècnics i Neteja, Luis Morant i Óscar Pérez respectivament; a Alacant l’edil de Medi Ambient, Manuel Villar; a Altea la regidora d’Escena Urbana, Aurora Serrat; a Benidorm l’alcalde, Toni Pérez, i la delegada de Platges i Medi Ambient, Mónica Gómez; a Calp l’alcaldessa, Ana Sala, i l’edil de Medi Ambient, Juan Manuel del Pi.

A El Campello l’alcalde, Juanjo Berenguer; a Finestrat, la regidora de Medi Ambient, Estela Álvarez; a Oriola, la edila de RSU i Neteja Viària, Rocío Ortuño; al Pilar de la Foradada l’alcalde, José María Pérez; a Santa Pola les regidores María dels Àngels Roche i Encarni Ramírez; a Torrevieja la regidora de Gestió de Residus, María José Ruiz; i a La Vila Joiosa la edila d’Escena Urbana, Ana María Alcázar, i el regidor de Medi Ambient, Carlos Soler.